Michele Murphy-Kaulanen esitteli upean rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kauppias Sampo Kaulanen ja hänen vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen ovat tulleet tutuiksi monista yhteyksistä niin verkon kuin televisionkin puolelta. Taannoin Michele osallistui Suurin pudottaja -realitysarjaan yhdessä muun muassa Riitta Väisäsen ja Akseli Herlevin kanssa.

Nyt Michele on esitellyt bikinivartalonsa sosiaalisessa mediassa, ja kuva on saanut heti hurjan suosion. Siinä saadaan huomata, että Suurin pudottaja -ohjelma on toiminut tehokkaasti ja saanut aikaan upean lopputuloksen. Kuva on ikuistettu kuvatekstin perusteella Balilla.

https://www.instagram.com/p/B202yR5lX0S/

Äskettäin Michele julkaisi itsestään rohkean kuvan, jossa hän makoili yläosattomissa sängyllä. Erityisen rohkea kuvassa oli kuitenkin sen kuvateksti, jossa Michele käsittelee minäkuvaansa. Hänet nähdään otoksessa makoilemassa sängyllä yläosattomissa pelkät mustat alushousut jalassaan.

– Mä painan tässä kuvassa tasan saman verran kuin nyt. Grammalleen. Silti mä olen kuvan otto hetkellä paniikissa ja epävarma. Omasta mielestäni lihava, epänaisellinen hyllyvine selluliittisine reisineni ja mahamakkaroineni, Murphy-Kaulanen kirjoittaa.

https://www.instagram.com/p/B2lXcEFFXOv/

Hän lisää olevansa iloinen saavuttamastaan painonpudotuksesta, mutta olevansa samaan aikaan huolissaan vääristyneestä kehonkuvastaan, vaikka järki kertoo kehon positiivisesta muutoksesta jo pelkästään vaatekoon pienentymisellä.

– Tää vääristymä on ollut mun mielessä jo yläasteelta saakka, koska en ollut vartaloltani kuin muut mun ikäiset. Ja koska siitä huomauteltiin vaikka kommentein ”läskiperse neekeri”, niin senhän tietenkin uskoo. Se kulkee mukana aina, Michele jatkaa.

– Joten kun huutelette ja huomauttelette ihmisille heidän ulkonäöstään niin muistakaa yks juttu. Se voi näyttää ulkoisesti siltä ettei tunnu missään, mutta se lasti ja se sonta tarttuu. On paljon helpompi uskoa itsestään huonoja asioita kuin niitä hyviä.