Mies paljasti 25-senttisen peniksensä kaupassa – todisti ettei ollut varas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Myymälävarkaudet ovat tehostuneista turvatoimista huolimatta edelleen vakava ongelma kaupan alalla, ja siksi kauppiaat ovatkin usein todella tarkkana mahdollisten varkaiden varalta. Sen on nyt saanut huomata ikävällä tavalla mies, joka on poikkeuksellisen hyvin varusteltu.

Brittilehti Mirror kertoo miten Stoke-on-Trentin kaupungissa asioinut Steve Whitehurst joutui vaikeuksiin, kun Steve Whitehouse -vaatekaupan henkilökunta huomasi jotain pullottavan hänen housuissaan. Mies kertoi, ettei hän ollut varas, mutta henkilökunta ei selityksiä uskonut. Naismyyjä epäili, että mies oli työntänyt vaatteita housuihinsa.

Tyttöystävänsä ja tämän puolitoistavuotiaan tyttären kanssa ostoksilla ollut 47-vuotias mies päätti lopulta osoittaa, ettei ollut varastanut kaupasta mitään. Hän kaivoi henkilökunnan nähden esiin housuissaan pullottaneen jättimäisen 25-senttisen peniksensä. Tapaus paljastui, kun mies protestoi kohteluaan vaatekaupan emoyhtiö JD Sportsille todeten, että hänen kohtelunsa oli nöyryyttävää.