Pariskunta hylkäsi adoptiolapsen – väittävät häntä aikuiseksi psykopaatiksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Indianassa asuvaa pariskuntaa syytetään 10-vuotiaan tyttären hylkäämisestä. Kanadaan ilman adoptiolastaan muuttanut pari kuitenkin väittää hänen olevan todellisuudessa lyhytkasvuinen aikuinen.

Kristine ja Michael Barnett adoptoivat vuonna 2010 ukrainalaisen Natalia Gracen, jonka piti olla tuolloin kuusivuotias. Pariskunnan mukaan pian kuitenkin alkoi selvitä, että adoptiotytär oli todellisuudessa aikuinen. He myös väittävät Natalian osoittaneen psykopaatin merkkejä ja jopa puhuneen vanhempien murhaamisesta.

Telegraph-lehden mukaan Barnettit muuttivat vuonna 2012 Natalian iän oikeudessa virallisesti 22-vuotiaaksi. Seuraavana vuonna he jättivät hänet vanhaan kotiina ja muuttivat Kanadaan kahden poikansa kanssa. Natalian tämänhetkistä olinpaikkaa ei ole paljastettu.

Tapausta on verrattu mediassa vuonna 2009 ilmestyneeseen Ottolapsi, eli Orphan -kauhuelokuvaan. Siinä yhdeksänvuotias adoptiotyttö paljastuu 33-vuotiaaksi murhaajaksi.