Ajokaistan työntekijä oli liian hidas – nälkäinen ex-vanki löi nyrkillä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Isokokoinen Sherman Lee Brown ja hänen tyttöystävänsä ajoivat floridalaisen McDonald’sin ajokaistalle aamuyöllä. Ruokien odottamiseen mennyt aika tuntui liian pitkältä Brownin mielestä, joten hän huusi työntekijöille alatyylisiä ilmaisuja ja hoputti nopeampaan työskentelytahtiin.

McDonald’sin tarjoilija sanoi, että ei antaisi miehelle ruokaa jos käytös jatkuisi epäasiallisena. Tästäkös riemu repesi. Entinen vanki nousi suutuspäissään autosta ja uhkasi lyödä pikaruokalan työntekijää. Nainen ryhtyi sulkemaan luukkua.

Brownin kuitenkin onnistui iskemään ajokaistan työntekijää nyrkillä kasvoihin. Hänen silmälasinsa lensivät päästä ja kasvoihin tuli turvotusta ja naarmuja. Poliisi tunnisti tekijän valvontakameran videolta ja työntekijä valokuvista. Miehellä on pitkä rikosrekisteri entuudestaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi