Oletko nähnyt tätä Peogeotia? Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista heti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjanmaan poliisi on etsinyt viikonloppuna Pohjanmaalta sinistä Peugeot 306 -henkilöautoa, jonka rekisteritunnus on NEF-472. Suoritetuista etsinnöistä huolimatta ajoneuvoa ja sillä liikkeellä olevaa Päivi Illanvuorta ei ole löytynyt.

Kuva: Poliisi

Illanvuori on poistunut asunnoltaan Kokkolan Käenkujalta aikaisin aamulla perjantaina 27. syyskuuta, eikä hänestä tai hänen käytössään olevasta ajoneuvosta ole tullut sen jälkeen varmoja havaintoja. Poliisi pyytää mahdollisia havaintoja oheisen kuvan mukaisesta ajoneuvosta tai sillä liikkeellä olevasta Päivi Illanvuoresta Pohjanmaan poliisin tilannekeskuksen vihjenumeroon 0295 440 513.

Päivi Illanvuori on noin 50-vuotias, pituudeltaan 170-senttinen ja ruumiinrakenteeltaan tanakka. Hänellä on ruskeat puolipitkät hiukset ja hän käyttää silmälaseja satunnaisesti. Tapahtumahetkellä yllä olleesta vaatetuksesta ei ole tietoa.