Syyshäissä hehkuvat lämmin ruskea ja kupari – tunnelmalliset ja tyylikkäät ideat ovat tässä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sadonkorjuun ja ruskan aikaan sijoittuvat häät voivat parhaimmillaan olla intiimi, arvokas ja tunnelmallinen tapahtuma, jossa tarjoillaan kauden kasviksia ja lähellä tuotettua lihaa. Syyshäissä luodaan tunnelmaa myös vuodenaikaan sopivilla asuilla, koristeilla ja värimaailmoilla.

Syyshäissä morsian pukeutuu pitkähihaiseen mekkoon, jossa voi olla runsaasti kirjailuja sekä koristeita. Miesten päällä nähdään lämpimän ruskean eri sävyjä tai jopa samettia. Ruusukulta tai pronssi ovat tyylikkäät värisävyt tehostamaan juhlan arvokkuutta.

Pöytäasetelmissa on syksyisin kuivatettuja kukkia, käpyjä, marjoja tai viljalyhteitä. Tunnelmavalaistus syntyy pimenevässä illassa valosarjojen ja kynttilöiden avulla. Syksyhäissä kannattaa panostaa juhlapaikkaan, koska sää voi olla kolea ja sateinen. Sisällä pysyy hyvin lämpimänä.

Kokosimme alle vinkkejä syksyllä tanssittavaan rakkaudenjuhlaan.

View this post on Instagram

Burgundy, blush, and rose gold will always be my favorite color combo to work with 😍 Congrats to Amanda & Rich who tied the knot yesterday! I hope you had a beautiful day! #geekchicfloralboutique #avonnyflorist #avonny #livco #14414 #livingstoncountywedding #livingstoncountyweddings #rochesterweddingflorist #rochesterflorist #rochesterwedding #rochesterbride #rochesterbrides #rochesterweddings #fingerlakeswedding #weddingflorist #foreverflowers #woodflowers #rocgirlbosses #shoplivingstoncountyny #weddingsinlivingston2019 #weddingsinlivingston #livingstoncountyny #shopinlivingston2019 #i4igfallvibes #blushandburgundywedding #blushandburgundyflowers #blushandrosegold #rosegoldwedding

A post shared by Anna Prouty (@geekchicfloralboutique) on