Uusi epäilty Madeleine McCannin katoamistapauksessa – murhaaja löytyy Saksasta?

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kolmivuotias Madeleine McCann katosi vuonna 2007 Portugalin Praia da Luzissa sijaitsevasta lomahuoneistosta. Tapaus ei ole tapauksen saamasta mediahuomiosta ja lukuisista teorioista huolimatta koskaan ratkennut.

Nyt Madeleinen katoamistapauksessa on uusi epäilty. Hän on 48-vuotias saksalaismies Martin Ney, joka istuu parhaillaan elinkautista vankeustuomiota. Hänet vangittiin vuonna 2012 kolmen lapsen murhasta ja lukuisista lasten hyväksikäyttötapauksista.

Ney muistuttaa ulkonäöltään poliisin vuonna 2013 tekemää kasvokuvaa miehestä, joka nähtiin McCannien loma-asunnon läheisyydessä. Mirror-lehden mukaan hän työskenteli Madeleinen katoamisaikaan Portugalissa sijaitsevassa kirkossa.

Ney murhasi uhrinsa vuosina 1992, 1995 ja 2001. Saksalaispoliisit eivät alunperin pitäneet miestä sopivana epäiltynä Madeleine McCannin katoamistapauksessa, sillä hänen kaikki uhrinsa olivat poikia.

 

Poliisi