Väkijoukko vaati loppuunmyytyjä kohuburgereita aseella uhaten

Ohhoh! Ruoka · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on toden teolla hullaannuttu Popeyes-pikaruokaketjun uutuushampurilaisesta. Jopa niin paljon, että asiakkaat ovat vaatineet niitä henkilökuntaa uhaten.

Kahdesta naisesta, kolmesta miehestä ja vauvasta koostuva ryhmä yritti ostaa tuoretta Chicken Sandwich -leipää Texasin Houstonissa sijaitsevasta Popeyes-ravintolasta. Kun autokaistan myyjä ilmoitti niiden loppuneen, he raivostuivat.

Asiakkaat yrittivät tunkeutua väkisin ravintolan sisään. Yksi miehistä uhkaili työntekijää ABC-uutissivuston mukaan jopa aseella. Työntekijät kuitenkin onnistuivat sulkemaan vihaisen väkijoukon ulkopuolelle ja soittamaan poliisit.

Popeyes lanseerasi elokuun puolivälissä valtavaksi somehitiksi nousseen Chicken Sandwich -hampurilaisen. Kanahampurilaisesta tuli niin suosittu, että ne on myyty sittemmin loppuun koko pikaruokaketjusta.