Lotta Kaijärvi räväkässä lomakuvassa – yläosattomissa ja peppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman supermallien joukossa ei ole vielä koskaan nähty suomalaista kaunotarta, mutta sen tapahtuminen lienee vain ajan kysymys. Eräs sinne kovasti parhaillaan pyrkivistä on Brand-mallitoimiston kaunotar Lotta Kaijärvi, joka on saanut viime aikoina hyvin jalkaa mallimaailman ovien väliin.

View this post on Instagram

Fraideiii

A post shared by LOTTA MAYBELAKE (@lottamaybelake) on

Nyt Lotta nähdään poseeraamassa sosiaalisen median kuvassaan upeissa etelän maisemissa, jossa hän kurotteli jotain laiturilta. Yllään Kaijärvellä oli vain bikinien alaosa, ja hänen asentonsa ei ole lomakuvaan mikään kovin normaali.

Taannoin Lotta esitteli miten mennään avantoon, ja se oli hänen someseuraajilleen eksoottinen näky. Lisäksi Lotta Kaijärven nimi tulee esiin lukuisten kansainvälisten mallitoimistojen listauksissa, joten hänessä voi hyvinkin olla aineksia maailman arvostetuimpaan joukkoon. Lotta on aktiivinen myös Instagramissa, jossa hänen kuviaan seuraa jo yli 20.000 ihmistä.