Nainen tarjosi ruokaa työkaverille – terästi metamfetamiinilla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Oregonissa työkaverilleen ruokaa tarjoillut nainen on pidätetty. Syynä on 38-vuotiaan Cassandra Medina-Hernandezin vilunkipeli, jossa hän ujutti metamfetamiinia tarjolla olleeseen papudippiin.

Thriftwayn supermarketissa Jeffersonin kaupungissa työskennellyt nainen oli antanut työkaverilleen pavuista valmistettua dippiä. Medina-Hernandez työskenteli marketin ruoka-osastolla. Valitettavasti 27-vuotias työkaveri tuli kipeäksi dipin syötyään ja hakeutui sairaalahoitoon.

Kävi ilmi, että naisen elimistössä oli metamfetamiinia. Kolmas marketin työntekijöistä kertoi poliisille, että Medina-Hernandez oli sanonut panneensa huumeita uhrin ruokaan. Toinen työntekijä kertoi, että Medina-Hernandez väitti kyseessä olleen vahinko. Hän on odottamassa tuomiotaan vankilassa yli puolen miljoonan dollarin takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi