Upea lukaali! Sampo ja Minttu Kaulasen uusi koti alkaa hahmottua: ”Ikkunoista näkee Pallakselle asti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituin kyläkauppias Sampo Kaulanen ja hänen realitytähti-vaimonsa Michele Murphy-Kaulanen kertoivat taannoin huippusuositun Jounin Kauppansa laajentamisesta ja siitä miten laajennuksen alle on jäämässä myös heidän kotinsa. Uusi koti on syntymässä hieman aikaisempaa etäämmälle kaupasta.

Nyt Sampo on julkaissut ensimmäisen kuvan tontille kohonneesta talostaan, joka ei ainakaan kalpene alueen muille taloille. Ei liene ihme, että julkkispari on itsekin tyytyväinen valintaansa.

– Tykätään Mintun kans että talosta näkee ulos ja pitkälle. Siks talopaketiksi valikoitui tämmönen huvilamallinen ratkaisu ja paikaksi rinnetontti. Ikkunoista näkkee Pallakselle asti. Terassille pökätään poreamme missä voi marinoitua revontulten loisteessa. Näin romanttisesti aateltuna, Sampo Kaulanen kirjoittaa.