Snoop Doggin lapsenlapsi kuoli 10 päivän ikäisenä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Snoop Doggin perhettä on kohdannut suru-uutinen. Tähden pojanpoika Kai on kuollut vain 10 päivän ikäisenä. Snoopin poika Corde Broadus kertoi murheellisesta tapahtumasta Instagram-tilillään. Lapsen kuolinsyytä ei ole toistaiseksi kerrottu.

– Hän kuoli sylissäni, eikä sen energian tunne jätä minua koskaan. Kai haluaa teidän tietävän että hänellä menee hyvin ja hän haluaa inspiroida teitä, joiden valo on himmeä, Broadus kirjoitti.

25-vuotiaalla Corde Broadusilla on ennestään kaksi lasta. Hänen Zion-poikansa syntyi vuonna 2015 ja tytär Elleven vuonna 2018.

View this post on Instagram

Thank you for all the condolences. I think we missed the biggest lesson tho. My son did all he needed to do in his 10 days here on earth. He has now graduated and continuing to do work. He died in my arms and that feeling of energy will never leave me. Kai wants all of you to kno he’s doing great and wants to continue to inspire those who light is dim. It makes perfect sense to me why 2 spiritual loving and healing people like me and Soraya was given an angel like Kai and now we will use his energy to raise 11 to the best person she can be for ALL of us. Life is beautiful y’all and I want y’all to kno Soraya is at peace and is moving forward with huge smiles and A little baby running around thinking she grown 😁😂🤙🏿. Jus want to use my spotlight for happiness and growth and not anything less than. Thank you! Now let’s get back to our soul purpose – Kai Love

A post shared by K🌈i "L💜vender" L❤️ve (@kaiiiloves) on

View this post on Instagram

🌹🙏🏾

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on