Susanna Penttilän lomakuva vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pukeutumisen ammattilainen ja omaa vaateputiikkiaan Helsingissä pitävä Susanna Penttilä tietää, kuinka vartalon parhaita puolia korostetaan kauniisti istuvien asujen avulla. Hän on myymiensä mallistojensa kävelevä mallinukke.

View this post on Instagram

💦💦💦💦💦huh hellettä💦💦💦💦

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Kreikan Rhodoksella taannoin lomaillut Susanna Penttilä luotti matkan vaatevalinnoissaan kirkkaisiin väreihin, jotka korostavat hänen ruskettunutta ihoaan. Naisen yllä nähtiin varsinkin neonvihreitä ja kirkkaan oransseja mekkoja, mutta uima-altaaseen hän kuitenkin pulahti leopardikuvioisissa bikineissä.

Aikuisille tarkoitetussa lomaparatiisissa valokuvia ottanut Susanna Penttilä on pitkän linjan yrittäjä. Nainen perusti Ferrer-vaateliikkeensä 19-vuotiaana lähes 28 vuotta sitten. Hän on myös aktiivinen eläinten oikeuksien puolustaja.

View this post on Instagram

🌵💋

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on