Susanna Penttilän lomakuva vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pukeutumisen ammattilainen ja omaa vaateputiikkiaan Helsingissä pitävä Susanna Penttilä tietää, kuinka vartalon parhaita puolia korostetaan kauniisti istuvien asujen avulla. Hän on myymiensä mallistojensa kävelevä mallinukke.

Kreikan Rhodoksella taannoin lomaillut Susanna Penttilä luotti matkan vaatevalinnoissaan kirkkaisiin väreihin, jotka korostavat hänen ruskettunutta ihoaan. Naisen yllä nähtiin varsinkin neonvihreitä ja kirkkaan oransseja mekkoja, mutta uima-altaaseen hän kuitenkin pulahti leopardikuvioisissa bikineissä.

Aikuisille tarkoitetussa lomaparatiisissa valokuvia ottanut Susanna Penttilä on pitkän linjan yrittäjä. Nainen perusti Ferrer-vaateliikkeensä 19-vuotiaana lähes 28 vuotta sitten. Hän on myös aktiivinen eläinten oikeuksien puolustaja.

View this post on Instagram

🌵💋

A post shared by Susanna Penttilä (@susanna_penttila) on

Uusimmat