Tukehtumisvaara vauvan ruokalapussa – lopeta käyttö välittömästi ja palauta IKEA-tavarataloon

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

IKEA pyytää kaikkia MATVRÅ-ruokalapun ostaneita asiakkaita poistamaan tuotteen välittömästi käytöstä ja palauttamaan sen lähimpään IKEA-tavarataloon. Setissä on kaksi ruokalappua. Ruokalapuissa on tukehtumisvaara.

IKEA tiedottaa, että sinisen tai punaisen MATVRÅ-ruokalapun painike voi irrota ja aiheuttaa lapselle tukehtumisvaaran.IKEA pyytää kaikkia asiakkaita palauttamaan tuotteen IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä tai vastaavaa tuotetta vastaan. Palautus ei edellytä ostokuittia.

Samannimisiä vihreäkeltaisia MATVRÅ-ruokalappuja, joissa on hedelmien tai vihannesten kuvio, ei tarvitse poistaa käytöstä. IKEA:n mukaan eri materiaalin ja erilaisen muotoilun ansiosta ne ovat turvallisia käyttää. Lasten MATVRÅ-ruokalappusetin voi palauttaa mihin tahansa IKEA-tavarataloon. Palautus ei edellytä ostokuittia, ja asiakas saa täyden hyvityksen tuotteen hinnasta tai tilalle korvaavan tuotteen.