Zoe Kravitz yläosattomissa – rohkealle kuvalle jättisuosio somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lenny Kravitzin ja Lisa Bonetin tytär Zoe Kravitz on tehnyt uraa näyttelijänä, mallina ja muusikkona. Viime aikoina hänet on nähty jo pariin otteeseen poseeraamassa rohkeissa kuvissa, ja viime talvena Zoe poseerasi somekuvissaan alastomana sekä säväytti juhlimalla Oscar-gaalamn jatkoilla puolialastomana.

View this post on Instagram

rouge pur couture, baby. 💋

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Nyt syksyn tullen linja on jatkunut, sillä Kravitz nähdään nyt yläosattomissa tyylikkäässä kuvassa, jossa hän näyttäytyy todellisena viettelijättärenä. Kuva on saanut suuren suosion, sillä siitä on tykätty jo reilusti yli 200.000 kertaa.

Zoe Kravitz on tullut tunnetuksi elokuvista, kuten Mad Max: Fury Road, Ihmeotukset ja niiden olinpaikat ja X-Men: First Class. Hän tulee esittämään pääroolia High Fidelity -kirjan pohjalta tehdyssä televisiosarjassa.