Amanda Bynes avohoidossa – asuu kuntoutuslaitoksen asumisyksikössä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Amanda Bynes oli alkuvuodesta valmis ottamaan uusia rooleja elokuvista tai televisio-sarjoista ja hän esiintyi jopa Paper-lehden kansikuvassa. Hyvinvoiva jakso sai kuitenkin nopeasti takapakkia ja nainen päätyi jälleen vieroitushoitoon.

Amanda Bynesin lähipiiristä kerrotaan, että hän on asunut lähes koko vuoden maaliskuusta lähtien hoitolaitoksessa. Nyt hän on muuttanut kuntoutujien asumisyksikköön, jossa hän vastaanottaa avohoitoa huumausaineriippuvuuksiinsa ja mielenterveysongelmiinsa. Kerroimme hänen opettelevan normaalia elämää muun muassa sosiaaliseen mediaan liittymällä.

The Blastin mukaan 33-vuotias Amanda Bynesin lähipiiristä kerrotaan, että nainen ei voi hyvin. Hän oli taannoin vielä kovassa nousussa oleva Hollywood-tähti, kunnes joutui rappiolle. Tähti herätti runsaasti kohua esimerkiksi haukkumalla eturivin julkkiksia kovasanaisesti sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

🎀🌈🎀

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on