Mies otti LSD:tä Disneylandissa – löydettiin alastomana kahden kilometrin päästä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Sveitsiläinen mies on päätynyt melkoiselle tripille Disneylandissa. LSD:tä nauttinut mies putosi järveen ja päätyi alastomana kilometrien päähän puistosta. Turisti oli tyttöystävänsä kanssa käyttänyt psykedeeliä Pariisin Disneylandissa.

Hän päätyi putoamaan veteen Adventureland-osiossa Kapteeni Koukun merirosvolaivan lähellä. Kun miestä ei alkanut näkymään, otti hänen tyttöystävänsä yhteyttä viranomaisiin. Independent-lehden mukaan palokunta, 10 sukeltajaa, 80 Disneylandin työntekijää ja lukuisat koirat alkoivat etsimään häntä.

Turisti löydettiin lopulta vahingoittumattomana ja alastomana kahden kilometrin päästä puistosta. Puistosta pois kävellyt mies sai apua autoilijalta, joka oli ihmetellyt vastaan tullutta alastonta miestä. Turisti ja hänen tyttöystävänsä pidätettiin huumeiden käytöstä, mutta heidät on sittemmin vapautettu.