Demi Rosen bikinit kuin patalaput

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut. Tällä kertaa Rose esittelee miltä näyttää illallisella.

View this post on Instagram

Major glow up pending… 🌞

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Niukkoja asuja rakastava Demi on nyt esitellyt kurvikasta vartaloaan erittäin niukoissa kullanhohtoisissa bikineissä, joissa on näemmä säästetty materiaalia. Povipommi itsekin ihastelee kuvansa yhteydessä asuvalinnan säihkyvyyttä.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.