Kardashianit ilmiriidoissa keskenään – eivät ole edes puheväleissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperhe Kardashianin sisarukset näyttävät ulkomaailmalle yleensä täydellistä olemustaan. Kulissien takana kärsitään kuitenkin tismalleen samoista ongelmista kuin tavallisten perheiden keskuudessa. Nyt kahden sisaruksen välit ovat tulehtuneet pahasti.

RadarOnline kertoo, että Kim ja Kourtney Kardashian ovat niin suuressa välirikossa keskenään, että he eivät pysty olla edes samassa huoneessa. Syyksi kerrotaan Kim Kardashianin egoilu, jota hänen vanhempi siskonsa ei yksinkertaisesti voi sietää.

Kourtney Kardashian ei ole aikeissa nuolla menestyneen siskonsa takapuolta, vaan pitää Kim Kardashiania ilkeänä pyrkyrinä. Kim puolestaan väittää, että Kourtney Kardashiania ei tuntisi kukaan ilman Kim Kardashianin luomaa ansiota ja julkisuutta. Siskojen riitoja on seurattu myös realitysarjassa.