Nicole Scherzinger nautiskeli uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alkupuolella suursuosiosta nauttinut tyttöbändi The Pussycat Dolls on tekemässä paluuta, ja mukana on myös yhtyeen keulahahmo Nicole Scherzinger. Hän on solminut yhtyeeseen palaamisesta miljoonien dollareiden arvoisen sopimuksen.

Nyt Nicole on suunnannut lomalle odottamaan yhtyeensä paluuta, ja lomakuvissaan julkkiskaunotar poseeraa bikineissä tietäen hyvin mitä kuvat miesten mielissä aiheuttavat. Hänet nähdäänkin pitämässä viettelevästi kiinni bikiniensä yläosasta.

View this post on Instagram

It’s a starry night 💫🌃

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

The Pussycat Dools sai alkunsa burleski-tanssiryhmänä 1990-luvulla. Vuonna 2003 kokoonpano muuttui tyttöbändiksi Popstars-ohjelman kautta maineeseen nousseen Scherzingerin liityttyä sen riveihin. Yhtye tunnetaan erityisesti suuren suosion saavuttaneesta Don’t Cha -hitistä. The Pussycat Dolls hajosi vuonna 2010.