Shokkiero! Kylie Jennerin ja Travis Scottin suhde ohi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman nuorin yrittäjyydellään menestynyt miljardööri Kylie Jenner ja hänen räppäripoikaystävänsä sekä Stormi-lapsensa isä Travis Scott ovat eronneet. Päätös syntyi lukuisista suhteen parantamisyrityksistä huolimatta.

TMZ kertoo, että kaksikon välit ovat jäähtyneet olemattomiin elokuun jälkeen. Pariskunta esiintyi viimeksi yhdessä 27. elokuuta Loon Mon, I Can Fly -dokumentin ennakkonäytöksessä. Kesällä parin suhde näytti ainakin ulkopuolisen silmin toimivalta.

Alkuvuodesta Kylie Jenner kuitenkin epäili avomiestään uskottomuudesta. Travis Scott kiisti tällöin kaiken. Kylie Jenner osallistui viime vuonna Stormi-tyttärensä kanssa poptähti Justin Bieberin ja malli Hailey Bieberin hääjuhlaa. Scott loisti poissaolollaan. Travis Scott esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti Kylie Jennerin seurassa huhtikuussa 2017.