Blac Chynalla vain narunpätkät ympärillään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Blac Chyna on ollut tänä vuonna usein tekemisissä poliisiviranomaisten kanssa. Äskettäin hän selvitteli välejään myös kampaajansa kanssa veitsellä uhkaillen, kun stylisti pyysi kahden lapsen äidiltä maksua tekemästään työstä. Rahan sijaan hän sai uhkauksia veitsen kanssa.

Nyt Blac on esitellyt kurvikasta vartaloaan pukeuduttuaan erittäin niukkaan asuun, joka voi kuvien perusteella olla joko bikinit tai alusasu. Oli kumpi tahansa, ei se jätä miehiä varmasti kylmäksi.

View this post on Instagram

Home alone, bored who’s coming over?

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Los Angelesin poliisin mukaan Blac Chynan ja hänen ex-miehensä Tygan kuusivuotias King Cairo -poika oli kotona välikohtauksen aikaan. Sosiaalipalvelujen edustajat tutkivat asiaa ja poliisit kävivät Blac Chynan kotona myös talvella kahteen eri otteeseen. Chynan kanssa tyttären huoltajuuden jakava Rob Kardashian ilmaisi jo tällöin huolensa lasten turvallisuudesta.