Eronnut Kylie Jenner tihkuu seksiä iltapuvussa – maailman halutuin sinkku?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman nuorin yrittäjyydellään menestynyt miljardööri Kylie Jenner ja hänen Stormi-lapsensa isä, räppäri Travis Scott erosivat äskettäin, joten Kylie on nyt yksi maailman rikkaimmista sinkuista. Eron paljastuttua superjulkkis julkaisi itsestään kuumia kuvia sosiaalisessa mediassa.

Sosiaalisen median myötä tähtitieteellisen rikkaaksi noussut Kylie Jenner nähdään tuoreissa kuvissaan upeassa ja paljastavassa kullanhohtoisessa iltapuvussa.

View this post on Instagram

✨ 9.30.19

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Entisen julkkisparin välit jäähtyivät lehtitietojen mukaan elokuun jälkeen. Pariskunta esiintyi viimeksi yhdessä 27. elokuuta Loon Mon, I Can Fly -dokumentin ennakkonäytöksessä. Kesällä parin suhde näytti ainakin ulkopuolisen silmin toimivalta. Alkuvuodesta Kylie epäili avomiestään uskottomuudesta, mutta Scott kiisti epäilyt. Travis Scott esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti Kylie Jennerin seurassa huhtikuussa 2017.

Uusimmat