Eronnut Kylie Jenner tihkuu seksiä iltapuvussa – maailman halutuin sinkku?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman nuorin yrittäjyydellään menestynyt miljardööri Kylie Jenner ja hänen Stormi-lapsensa isä, räppäri Travis Scott erosivat äskettäin, joten Kylie on nyt yksi maailman rikkaimmista sinkuista. Eron paljastuttua superjulkkis julkaisi itsestään kuumia kuvia sosiaalisessa mediassa.

View this post on Instagram

🏆

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Sosiaalisen median myötä tähtitieteellisen rikkaaksi noussut Kylie Jenner nähdään tuoreissa kuvissaan upeassa ja paljastavassa kullanhohtoisessa iltapuvussa.

View this post on Instagram

✨ 9.30.19

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Entisen julkkisparin välit jäähtyivät lehtitietojen mukaan elokuun jälkeen. Pariskunta esiintyi viimeksi yhdessä 27. elokuuta Loon Mon, I Can Fly -dokumentin ennakkonäytöksessä. Kesällä parin suhde näytti ainakin ulkopuolisen silmin toimivalta. Alkuvuodesta Kylie epäili avomiestään uskottomuudesta, mutta Scott kiisti epäilyt. Travis Scott esiintyi ensimmäisen kerran julkisesti Kylie Jennerin seurassa huhtikuussa 2017.