Ministeriö maksoi kännykkävideoista 5 000 euroa kappale

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa tuotetaan ja julkaistaan nykyisin enemmän videoita kuin koskaan aiemmin, sillä älypuhelimet ovat tehneet jokaisesta potentiaalisen videotähden sosiaalisessa mediassa. Tämän huomasi taannoin ilmeisesti myös liikenne- ja viestintäministeriö, joka maksoi kymmenestä kännykkävideosta huimat 50.000 euroa.

Ministeriö maksoi Kaarina Hazardille ja Mikko Roihalle Rakkaudesta infraan -teemaisista videoista 5.000 euroa kappaleelta, vaikka ne näyttävät nollabudjetilla tehdyiltä kännykkävideoilta. Iltalehti sai ministeriöltä linkit videoihin, jota ei vielä aiemmin ollut julkaistu.

Videot hyllytettiin alunperin viestintäjohtaja Susanna Niinivaaran päätöksellä, eikä niitä haluttu esittää myöskään Iltalehdelle. Lopulta lehden pyyntöön kuitenkin suostuttiin. Videoiden keskipituus on noin viisi minuuttia, joten niiden minuuttihinnaksi tulee noin tuhat euroa.