Suomalainen Stylefellow-media julkaisee arvokellon sveitsiläisen kellotehtaan kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen lifestyle-media Stylefellow toteuttaa Anonimo Nautilo Vintage Stylefellow Edition -nimisen yhteistyökellon sveitsiläisvalmistaja Anonimon kanssa. Anonimo toimii esimerkiksi WRC:n virallisena kumppanina ja on Kalle Rovanperän sponsori. Kelloa tuotetaan vähintään 50 kappaletta ja kellon hinta on 2.500 euroa.

– Anonimon ja Stylefellow’n välinen yhteistyö on kansainvälisestikin ainutlaatuinen tapaus, sillä Anonimo antoi ensimmäistä kertaa koskaan uutuusmallinsa tämän kaltaisen yhteistyössä suunniteltavan rannekellon pohjaksi, Stylefellow’n päätoimittaja Matti Airaksinen iloitsee.

– Kellon suunnittelun lähtökohdaksi otimme monikäyttöisyyden pukeutumisessa. Kellomme sopii niin bisnekseen kuin vapaa-aikaan ja ranneketta vaihtamalla tyyliä on helppo muuttaa omaan pukeutumiseen sopivaksi, Matti Airaksinen jatkaa.

Yhteistyökellon toimituksista vastaa Anonimon Suomen maahantuoja, vaasalainen Kultasepänliike Salkari. Kello on ennakkotilattavissa verkossa 3.10. kello 08.00 alkaen tästä linkistä.