Demi Rosen takamus sekoittaa miesten pasmat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut. Tällä kertaa Rose esittelee miltä näyttää illallisella.

Ajoittain hyvinkin rohkeissa kuvissa poseeraava Demi Rose on nyt esitellyt vihreän iltapukunsa, joka oli varustettu poikkeuksellisen massiivisella kaula-aukolla. Tällaisen näkeminen saisi miehen kuin miehen katsomaan näkyä vielä pariinkin kertaan uudelleen. Toisessa kuvassa Rose esittelee auliisti pakaroitaan.

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.