Mies väittää iPhonen tehneen hänestä homon – haastoi Applen oikeuteen

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mies on nostanut oikeustoimet teknologiajätti Applea vastaan hämmentävästä syystä. D. Razumilov väittää yhtiön tehneen hänestä homon. Razumilov latasi vuonna 2017 kryptovaluuttasovelluksen iPhoneensa.

Miehen mukaan sovellus lähetti hänelle 69 GayCoin-nimistä digirahaa ja viestin, jossa kehotettiin joko kokeilemaan tai olemaan tuomitsematta. Kantaja oli ottanut neuvosta vaariin ja kokeillut suhdetta toisen miehen kanssa. Nykyään Razumilovilla on vakituinen poikaystävä, eikä hän tiedä kuinka kertoisi asiasta vanhemmilleen.

Kanteessa mies väittää Applen tehneen hänestä manipulaation avulla homon ja vaatii korvauksia 14 000 euron edestä. Newsweek-lehden mukaan yhtiöllä ei tosin vaikuta olevan yhteyksiä GayCoin-kryptovaluuttaan, jonka arvo on noin 0,02 euroa.