P. Diddy täytti 50 vuotta – julkaisi oman juhlavodkan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hiphop-artisti Sean Combs on tunnettu lukuisilla nimillä. Hän on esiintynyt niin taiteilijanimillä Diddy, P. Diddy, Puff Daddy ja Puffy. Taannoin Combs kertoi ottavansa käyttöön uuden nimen Brother Love. Sitten hän muutti nimekseen Love.

Vaikka miehen nimi vaihtuu tiuhaan, yksi asia on ja pysyy: vodka. Mies on ollut vuosien ajan mukana alkoholibisneksessä ja hän omistaa siivun CÎROC-vodkasta. Nyt yhtiö lanseeraa juhlavan erän vaaleasta viinirypäleestä valmistettua vodkaa Sean Combsin 50-vuotissyntymäpäivien kunniaksi, Get My Buzz Up uutisoi.

Vodka tulee markkinoille juuri sopivasti ennen kansallista vodkapäivää. Mies ei ole paljastanut syntymäpäiväsuunnitelmiaan etukäteen, mutta hänet tunnetaan hulppeiden juhlien järjestäjänä. Viime vuonna Sean Combs juhli 49-vuotissyntymäpäiviään West Hollywoodissa eturivin artistien kanssa sen jälkeen, kun oli ensin tehnyt laskuvarjohypyn Playboy-kartanon takapihalle.