Trump halusi Meksikon rajalle alligaattoreilla täyteyn vallihaudan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi presidentti Donald Trumpin keskeisimmistä vaalilupauksista oli muurin rakentaminen Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalle. Nyt presidentin julki tulleet ehdotukset raja-aidan tehostamiseksi ovat kohottaneet kulmakarvoja.

Tulevassa Border Wars: Inside Trump’s Assault of Immigration -kirjassa Trumpin kerrotaan halunneen rajalle vallihaudan, joka olisi täynnä alligaattoreita tai käärmeitä. Hän myös ehdotti aidan sähköistämistä tai lävistävien piikkien lisäämistä siihen.

Trump myös halusi, että rajajoukot ampuisivat heitä kohti kiviä heittävät rajanylittäjät. Kun presidentille kerrottiin sen olevan laitonta, ehdotti hän jalkoihin ampumista rajanylittäjien hidastamiseksi. Myös sen todettiin New York Timesin mukaan olevan laitonta.