Ana Bragalla pelkkä nauha rintojen päällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

Where are my followers from? 💕

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Nyt Ana on jättänyt sekä paitansa että myös rintaliivinsä kotiin, sillä hänet nähdään poseeraamassa pelkkä vaaleanpunainen ohut nauha rintojensa päällä. Paidaksi tai topiksi tätä asua voidaan kutsua vain vilkkaalla mielikuvituksella.

View this post on Instagram

Wtatvis your favorite color? 💕

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.