Nainen jäi kiinni amfetamiinin hallussapidosta – naamioi pussin rusetiksi

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumekuriireilla on toinen toistaan kekseliäämpiä keinoja yrittää piilottaa kielletyt aineet. Eräs yhdysvaltalaisnainen koitti naamioida ne rusetiksi, ja olis vähällä onnistuakin teossaan.

Poliisi huomasi Arkansasin Flippinsissä ajaneen 38-vuotiaan Jessica Bernice Kroppin auton rekisterikilven vanhentuneen. Jututtaessaan naista poliisille selvisi myös että naisen ajokortti oli vanhentunut ja hänestä oli tehty lukuisia pidätysmääräyksiä.

Pidätystilanteessa naisen hiuksissa olleessa rusetissa huomattiin jotain outoa. Se paljastui pieneksi metamfetamiinia sisältäneeksi minigrip-pussiksi. Huumerusetin lisäksi naisen hallusta löydettiin useita pussillisia metamfetamiinia ja kannabista sisältänyt vaporisaattori, uutisoi Baxter Bulletin.