Meghan Marklen veljenpoika pidätetty – löytyi alastomana ja sekavana kadulta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sussexin herttuatar Meghanin veljenpoika on joutunut ongelmiin lain kanssa. Thomas Dooley pidätettiin taannoin Hollywoodissa. Huolestuneen ohikuilkijan paikalle hälyttämät poliisit löysivät Dooleyn harhailemasta kadulta pelkkä pyyhe päällään.

Huomatessaan virkavallan mies lähti pakenemaan heitä. Dooley kuitenkin saatiin kiinni, ja samassa hänen ainoana vaatekappaleenaan toiminut pyyhekin irtosi. Poliisin mukaan päihtyneeltä vaikuttanut Dooley puhui itsekseen siansaksaa. Hänet pidätettiin virkavallan vastustamisesta, uutisoi TMZ.

Thomas Dooley on Meghan Marklen velipuolen vanhin poika. Sussexin herttuattaren kerrotaan olleen läheisissä väleissä veljenpoikiensa kanssa nuorena, sillä hän muun muassa toimi heidän lastenvahtinaan. Sukulaiset ovat kuitenkin etääntyneet, eikä veljenpoikia kutsuttu Meghanin viimevuotisiin häihin.