Michelle Lewinin fitness-vartalo vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-kaunotar Michelle ”La Cuerpa” Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Hän laihdutti aikoinaan kymmeniä kiloja ja nousi supertähdeksi. Michelle on sittemmin poseerannut esimerkiksi Playboyn kansikuvassa ja noussut sometähdestä oikeaksi julkkiskaunottareksi.

View this post on Instagram

So damn back in black🖤😈

A post shared by Michelle Lewin (@michelle_lewin) on

Nykyisin Lewinillä on jo 13,4 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viime päivinä miljoonien seuraama peppujulkkis on julkaissut itsestään verkossa kuvia, joissa hän esittelee ylpeänä vartaloaan sekä bikineissä että myös kuntosalilla.

Michelle Lewin kertoi taannoin nuoruudestaan köyhyydessä Venezuelassa ja siitä kuinka hän oli teini-ikäisenä lähes anorektinen, koska perheellä ei ollut varaa ruokaan. Ruotsiin miehen perässä muutettuaan Michelle ryhtyi kuntoilemaan aktiivisesti, ja hänestä tuli miljoonien idoli.