Naisen katosta löytyi jättimäinen mehiläispesä – 60 000 mehiläistä siirrettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen nainen oli huomannut kuukausien ajan tavanomaista enemmän mehiläisiä kodissaan. Paikalle soitettiin asiantuntija, joka löysi naisen talon kattorakenteista todella suuren mehiläispesän.

Yhdyskunta siirrettiin uuteen kotiinsa, mehiläistarhaaja Paul Woodin takapihalle. Mehiläiset olivat kuitenkin ehtineet rakentamaan järisyttävän suuren pesän kattopalkkien väliin ja tuottamaan kilokaupalla hunajaa. Pesän paino oli arviolta noin 50 kiloa.

Yhdyskunnassa oli noin 60.000 mehiläistä, jotka uskollisesti seurasivat kuningatartaan uuteen pesäänsä. Australian Brisbanessa asuva nainen ei ollut moksiskaan mehiläisistä, mutta liika on aina liikaa. BBC:n videolla näytetään, kuinka pesä poistetaan rakennuksesta.