Beyoncen iltapuku ei jätä kurveja arvailun varaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmantähti Beyonce on viime aikoina keskittynyt pääasiassa perhe-elämäänsä, joten häntä ei ole kovin usein nähty julkkistapahtumien parrastaloissa. Nyt popkaunotar on tehnyt taas vaihteeksi poikkeuksen julkaisemalla sosiaalisessa mediassa upean poseerauksen.

Kuvassaan Beyonce nähdään kuvattuna limenvihreässä iltapuvussa, joka lähes salpaa katsojien hengen. Kimalteleva luomus paljastaa nimittäin laulajattaren tiimalasikurvit poikkeuksellisen tyylikkäästi.

Viime keväänä Beyoncen faneille tarjottiin herkkua Netflixin julkaisemassa Homecoming-dokumentissa, jossa kurkistettiin laulajattaren viimevuotisen Coachella-esiintymisen kulissien taakse. Beyoncen tuorein albumi on viime vuonna julkaistu Everything is Love, jonka hän teki yhteistyössä aviomiehensä Jay-Z:n kanssa.