Charly Jordan: ”Minäkin voin olla notkea”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen Instagram-mallikaunotar Charly Jordan lienee suomalaisille vielä melko tuntematon tuttavuus, mutta hänellä on sosiaalisessa mediassa jo puolitoista miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan nopeasti. Nyt hän on julkaissut upean kuvansa Instagramissa.

– Minäkin voin olla notkea. Nautin kesän viimeisistä päivistä uima-altaallani bikineissä ja yritän saada vielä aurinkoa. Palasin eilen Las Vegasista. Siellä sain upean kokemuksen keskellä aavikkoa Rise Festivaaleilla, Charly Jordan kommentoi.

Los Angelesissa asuva DJ-mallikaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Taannoin Charly nähtiin sosiaalisessa mediassa poseeraamassa videolla hyvin pienissä keltaisissa bikineissä.