Playboy-malli aikoo Kroatian presidenttiehdokkaaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kroatian tammikuussa järjestettävissä presidentinvaaleissa saatetaan nähdä yllätysehdokas. Playboy-lehdessäkin poseerannut malli ja Ava Karabatic on ilmoittanut sosiaalisessa mediassa asettuvansa ehdolle.

Karabatic kertoo politiikan olevan hänen toiseksi suurin rakkauden kohde. Hän kertoo blogissaan haluavansa laillistaa Kroatiassa prostituution sekä kannabiksen käytön ja kieltää abortin kuudennen raskausviikon jälkeen. Karabaticin mukaan prostituution laillistamisesta olisi hyötyä paitsi seksityöntekijöiden hyvinvoinnille, myös valtiolle verotuksen ansiosta.

– Tiedän saavani paljon kommentteja trolleilta, sillä olen malli. He kuitenkin jättävät huomioimatta älykköpuoleni. Olen sekä italian kielen että latinankielisen kirjallisuuden professori, Karabatic kertoo Ladbible-sivuston mukaan.

 

View this post on Instagram

#sabor

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

View this post on Instagram

💫

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on