Silmämunien tatuointi vei näkökyvyn – nainen ei silti kadu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vakavaa masennusta potenut australialainen Amber Luke on löytänyt helpostusta elämäänsä kehonmuokkauksesta. Nainen kertoo ottaneensa ensimmäisen tatuointinsa seitsemän vuotta sitten, ja aikoo peittää koko kehonsa niillä sataprosenttisesti.

Australian Brisbanessa asuva Amber Luke poistaa pahaa energiaa muokkaamalla kehoaan. Hänen ulkonäkönsä on muuttunut radikaalisti vuosien aikana, mutta samalla hänen mielenterveytensä on kohentunut. Nainen on pian kokonaan tatuointien peittämä, vaikka hän ei ole vielä edes 25 vuotta vanha. Samalla hän muokkaa kehon muotoja plastiikkakirurgian avulla.

Nainen tatuoi jopa silmämunansa, mikä vei hänen näkökykynsä hetkellisesti kolmen viikon ajaksi. Amber Luken äiti tukee tyttärensä muutoksia, koska hänelle pääasia on lapsensa onnellisuus. Jokaisella on oikeus edustaa haluamaansa ulkonäköä ilman tuomitsemista.