Tiktakin Petralta upea lomakuva verkkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1999 huippusuosioon noussut Tiktak-yhtye täytti tänä vuonna 20 vuotta. Petran, Empun, Mimmun, Tuulin, Nooran ja Nean yhtye julkaisi ensimmäisen singlensä Sekoitat mun maailman toukokuussa 1999, jolloin osa heistä oli vasta 13-vuotiaita. Viime vuosina Petra on tehnyt menestyksekästä soolouraa.

Selviytyjät-realitysarjassa viime aikoina seikkaillut Petra nähdään nyt aurinkoisessa lomakuvassa, jossa hän nautiskelee Kanariansaarten Lanzaroten maisemista. Bikineissä aurinkoa palvova laulajatar kertoo saaneensa matkaseuralaiseltaan kritiikkiä, ettei somea ole päivitetty tarpeeksi.

– Sain just matkaseuralta kritiikkiä, etten oo tänään päivittänyt somea, no täältä tulee!!! Täällä otetaan talteen jokainen valon säde talven varalle, Petra kirjoittaa.

Viime vuonna yli kymmenen vuoden hiljaiselon jälkeen paluun festarilavoille tehneen Tiktakin uralle on mahtunut lukuisia hittejä, kuten Heilutaan, Satuprinsessa, Kyyneleet, Tuuleksi taivaanrantaan ja Tänä yönä taivaaseen. Yhtye lopetti keikkailun vuonna 2007, kunnes kesä 2018 toi bändin jälleen keikkalavoille yli vuosikymmenen tauon jälkeen.