Prinssi Harry haastoi brittilehdet oikeuteen – syyttää puhelimensa hakkeroinnista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinssi Harry on nostanut oikeustoimet kahta brittiläistä tabloidilehteä vastaan. Lehtiä syytetään Sussexin herttuan puhelinviestin hakkeroinnista. Kanne koskee The Sun ja Daily Mirror -lehtiä ja niiden omistajia. Siinä lehtien kerrotaan syyllistyneet puhelimen ääniviestien laittomaan salakuunteluun.

Myös Harryn vaimo Meghan Markle nosti taannoin oikeustoimet brittiläistä lehteä vastaan, uutisoi Page Six. Sen mukaan Mail on Sunday julkaisi laittomasti Meghanin etääntyneelle isälleen kirjoittaman kirjeen.

– Olen nähnyt mitä tapahtuu kun rakastamaani henkilöä tuotteistetaan kunnes häntä ei kohdella tai nähdä enää oikeana ihmisenä. Menetin äitini ja nyt näen, kuinka vaimoni joutuu samojen voimien uhriksi, prinssi Harry avautui vaimonsa kanteeseen liittyen.