Rahaton sulhanen ryösti pankin – halusi maksaa vihkisormuksen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Texasissa asuvan pariskunnan häät on jouduttu perumaan sulhasen ansiosta. Hän ryösti pankin maksaakseen vihkisormuksen. Heath Edward Bumpous lähestyi Grovetonin Citizens State -pankin virkailijaa, kertoi olevansa aseistautunut ja vaati rahaa.

Pian ryöstön jälkeen paikallisen poliisilaitoksen sivulla julkaistiin valvontakameran kuva tekijästä. Heathin morsian tunnisti siitä tulevan aviomiehensä. Morsian onnistui vakuuttamaan Heathin antautumaan poliisille. Pidätettyä miestä syytetään törkeästä ryöstöstä. Poliisit onnistuivat löytämään suurimman osan varastetuista rahoista, uutisoi KLTV.

– Heath kertoi olleensa menossa seuraavana päivänä naimisiin. Hänellä ei ollut tarpeeksi rahaa haluamaansa vihkisormukseen ja hänen täytyi maksaa myös juhlapaikan vuokra, paikallinen seriffi Woody Wallace paljasti.

 

UPDATE: Suspect in Custodyhttps://local.nixle.com/alert/7566944/

Publiée par Trinity County Sheriff Woody Wallace sur Vendredi 4 octobre 2019