Gaala lasten hyväksi keräsi lähes 17 000 euroa sairaille lapsille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetty perinteinen Gaala lasten hyväksi keräsi tällä kertaa sairaiden lasten hyväksi peräti 17.000 euroa rahaa. Yhteensä tapahtuma on kerännyt vuosien varrella jo yli 134.000 euron lahjoitukset pienille potilaille.

Tamperelaisen mallitoimisto Promodelin järjestämän gaalan tuotto ohjataan Tampereen Lastenklinikan Tuki -yhdistyksen kautta Tampereen yliopistollisen sairaalan osastoille, joilla hoidetaan alle 16–vuotiaita syöpä- ja verisairauksista kärsiviä lapsia. Tuttuun tapaan gaalaillassa nähtiin muotinäytös, jonka malleina esiintyi myös tuttuja missikaunottaria vuosien varrelta.

– Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta. Olemme reilun kymmenen vuoden aikana saaneet kerättyä hienon rahasumman todella hyvään tarkoitukseen. Lahjoituskohteemme on säilynyt samana koko ajan. Kerätyillä varoilla on hankittu muun muassa lasten hoitoon tarkoitettuja laitteita sekä erilaisia viihtyvyyttä parantavia pelejä, leluja ja sisustustarvikkeita, tapahtuman pääjärjestäjä Jenni Ahola kertoi.

Gaala lasten hyväksi 2019, Kuva: Mikko Ovaska
Gaala lasten hyväksi 2019, Kuva: Mikko Ovaska