Kylie Jenner bikineissä – huikea tiimalasivartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari Kylie Jenner ja Travis Scott yllättivät taannoin eroamalla. Heillä on yksi yhteinen lapsi, taaperoikäinen Stormi. Pariskunnan kerrotaan rakastavansa toisiaan, mutta erilaiset elämäntilanteet pakottivat heidät eroon. Sittemmin parin yhteen paluusta on levinnyt tuttuun tapaan huhuja.

View this post on Instagram

about a year ago with my baby 💛 where does the time go..

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Nyt Kylie nähdään poseeraamassa lapsensa kanssa aurinkoisissa merkeissä. Kuvassa Jenner nauttii auringosta keltaisiin bikineihin sonnustautuneena. Kuvien perusteella ei jää epäselvyyttä millaisen tiimalasivartalon hän on itselleen operoinut viime vuosina.

Kylie Jenner on maailman nuorin miljardi euroa omalla liiketoiminnallaan ansainnut perheenäiti ja liikenainen, joka käy aikaisin nukkumaan ja huolehtii terveydestään. Jennerin ja Scottin lähipiirin kerrotaan uskovan, että pari palaa vielä yhteen pienen hengähdystauon jälkeen. Paluu on todennäköisesti käsikirjoitettu perheen elämää seuraavaan käsikirjoitukseen jo ennen kohuttua eroa.