Ozzy Osbourne siirtää Suomen keikkaa jälleen – menee vuoteen 2021

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pimeyden ruhtinas, 70-vuotias Ozzy Osbourne, joutui perumaan kaikki tämän vuoden keikat talvella alkaneiden terveysongelmien vuoksi. Mies sairastui ensin keuhkokuumeeseen ja joutui vakavaan onnettomuuteen kotonaan. Toipuminen on kuitenkin edennyt hyvin.

Nyt artisti on joutunut perumaan ensi vuoden Euroopan kiertueen ja siirtämään sen vuoteen 2021. Tämä koskee myös Suomen Hartwall-areenan 20. Helmikuuta 2020 suunniteltua esiintymistä. Ozzy Osbourne tiedotti asiasta Facebookissa. Hän aikoo kuitenkin esiintyä Pohjois-Amerikassa alkuperäisten suunnitelmien mukaan jo ensi vuonna.

Ozzy löi päänsä sivupöytään ja kaatui sen jälkeen toiselle puolelle lyöden pään sängynpäätyyn. Sitten mies kaatui kasvot edellä lattiaan, niska taittui taakse ja hänelle piti tehdä selkärankaan leikkaus. Samalla miehen kehossa olleet metalliputket repesivät liitoksistaan. Ozzylle on tehty kolme vaativaa leikkausta tänä vuonna.

Message Regarding Touring:Europe Postponed TBANorth America Still On In May!

Publiée par Ozzy Osbourne sur Mercredi 9 octobre 2019