Tämä video jokaisen nuoren tulee katsoa: ”Se voi säästää ihmishenkiä”

Autot Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Joka vuosi suomalaisia teini-ikäisiä nuoria menehtyy liikenneonnettomuuksissa, jotka johtuvat tavalla tai toisella varomattomuudesta tai liian suuresta riskinotosta. Usein onnettomuusautossa mukana olleet ovat rohkaisseet kuljettajaa ottamaan kuolettavaksi osoittautuineita riskejä.

Nyt Liikenneturvan tuore Punainen liitu -kampanja on julkaissut pysäyttävän videon, jonka jokaisen nuoren tulisi katsoa ja erityisesti sisäistää. Videon tarina perustuu todelliseen onnettomuuteen ja ihmisten omakohtaisiin kokemuksiin. Lisäksi kuullaan myös onnettomuudessa olleiden nuorten omaisten ja pelastusalan ihmisten kommentteja.

– Koskaan ei ole väärin sanoa kaverille, jos pelottaa. Se voi säästää ihmishenkiä, lienee Jesse Tervolinin ohjaaman trailerivideon suurin viisaus.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.