Ana Bragan alastonkuvan tiiseri Instagramiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

Tällä kertaa Ana on riisunut kaikki vaatteensa, kun hän jakoi tiiserin alastonkuvastaan. Koko kuvan nähdäkseen fanit joutuvat kuitenkin kirjautumaan ulkopuoliselle sivustolle, joten bion linkkiä ei kannata käydä klikkaamassa.

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.

View this post on Instagram

Happy Easter 💕 🐰

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on