Demi Rose läpinäkyvässä verkkoasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen malli ja seurapiiritähti Demi Rose juhlisti keväällä syntymäpäiviään poikkeuksellisen näyttävästi, kun kaunotar juhli muinaisegyptiläisissä tunnelmissa. Sittemmin asut ovat vaihtuneet, mutta yhtään peittävämpiä niistä ei ole tullut. Tällä kertaa Rose esittelee miltä näyttää illallisella.

View this post on Instagram

Angel energy 👼🏽

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

Tällä kertaa Demi nähdään keikistelemässä erittäin paljastavassa verkkoasussa, jonka alla hänellä on ainoastaan alushousut. Lienee selvää, että kuvan asussa ei ole mitään asiaa julkisille paikoille.

View this post on Instagram

Thinking of you

A post shared by Demi Rose (@demirosemawby) on

24-vuotias Demi Rose ylitti äskettäin syksyllä 2019 kymmenen miljoonan someseuraajan rajapyykin, ja hän juhlisti sitä luonnollisesti tarjoamalla seuraajilleen tyylikkään ja vähäpukeisen valokuvan itsestään. Sittemmin somesuosio on jatkanut kasvuaan, ja kuvien perusteella lienee selvää miksi.