Katie Price menetti ajokorttinsa kahdeksi vuodeksi – salasi kolarikuskin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Povipommi Katie Pricen pinkki Range Rover joutui onnettomuuteen viime vuonna. Nainen ei kuitenkaan suostunut kertomaan viranomaisille, kuka autoa ajoi kolarointihetkellä. Hän sai tapauksen johdosta kahden vuoden ajokiellon.

Lisäksi talousongelmissa pitkään rypenyt Katie Price sai sakot, joiden yhteisarvo oli noin 600 euroa. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun nainen on saanut ajokiellon. Hänet on tuomittu aiemmin muun muassa rattijuopumuksesta ja ylinopeudesta, Mirror uutisoi.

Katie Price on muokannut tänä vuonna runsaasti ulkonäköään. Yksi naisen kasvojenkohotuksista meni pieleen, ja hän joutui matkustamaan Turkkiin saakka hakemaan apua tikkien korjausleikkaukseen. Hänellä on viisi lasta.