Victoria Beckham terveellisistä elintavoistaan: ”Muutama tequilashotti ja punaviini tasapainottavat!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Neljän lapsen jalkapallovaimo ja menestyvä liikenainen Victoria Beckham elää kiireisesti. Hän tietää, että omasta terveydestä huolehtiminen on avainasemassa jaksamisessa. Nainen panostaa erityisesti ruokavalioonsa.

This Morning -ohjelmassa vieraillut Victoria Beckham on 45-vuotias muotisuunnittelija, joka on aloittanut bisneksen myös kosmetiikkateollisuudessa. Hän kertoo syövänsä pääasiassa kalaruokia, kasviksia, hedelmiä ja vettä, mutta kertoo myös nauttivansa silloin tällöin alkoholia.

– Yritän olla todella todella terve, ja odotan paljon itseltäni ja vartaloltani. Minulla on neljä lasta ja teen paljon töitä, joten yritän pysyä terveenä tuoreen kalan, kasvisten, hedelmien ja runsaan veden avulla. Enkä sano, että olisin tylsä. Minut tunnetaan siitä, että juon muutaman tequilan ja pari lasia punaviiniä tasapainoksi. Kuntoilu, mutta myös hauskanpito, ovat todella tärkeitä asioita, Victoria Beckham myöntää.