Kolli paritteli viiden kissan kanssa lemmikkihotellissa – joutui tiputukseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Eläinhotellissa vapaana ollut kissa on aiheuttanut kiimaisuudellaan hämmentävän tilanteen. Useiden naaraiden kanssa parittelu koitui kollille liian rankaksi kokemukseksi.

Xiaopi-niminen venäjänsininen kissa oli jätetty yhdeksi yöksi Kiinan Guangdongissa sijaitsevaan lemmikkihotelliin. Kissa oli päässyt liikkumaan hotellissa vapaana vaikka omista oli ilmoittanut sen olevan leikkaamaton.

Xiaopi oli yön aikana ehtinyt harrastaa seksiä ainakin viiden eri kissan kanssa. Väsynyt kolli joutui tekonsa ansiosta glukoositiputukseen. Omistaja kertoo eläinhotellin henkilökunnan syyttäneen tapauksesta alkuun häntä.

New Zealand Herald -lehden mukaan hotelli on sittemmin ottanut vastuun virheestä. Hotelli lupaa maksaa Xiaopin eläinlääkärikulut ja myydä kollin seksiseikkailujen tuloksena mahdollisesti syntyneet kissanpennut eteenpäin.